Nu blommar pelargonierna

När jag skrev mitt inlägg om ”när energierna saboterar” hade jag lagt märke till att pelargonier som jag köpte när jag flyttade in stugan inte blommade. Jag trodde att det var dåliga pelargonier men ändå, de brukar vara lätta att få att blomma. De pelargonier som jag planterade utomhus blommade dock stort.

När jag upptäckte att det fanns energier i stugan som inte var bra, var jag besluten om att ta bort dem. Jag hade betalt för hela sommaren och jag kan inte tänka mig att vara i stan hela sommaren. Jag visste också att det fanns bara ett sätt att få bort sådana energier. Så jag bad universums alla kärleksfulla energier om hjälp och jag själv och min jordiska ängel Anna ägnade tid år att fylla stugan med kärlek. Det funkade och energierna blev välkomnande. Jag började trivas i stugan. Och då började pelargonierna blomma.

Samtidigt fick jag ett samtal från en annan vän som tidigare flyttat in i en ny lägenhet och som upplevde samma sak – det satt negativa energier i väggarna som gjorde henne deprimerad och sjuk.

Men det var inte klart med det. Något som jag inte tänkte på var, att när jag var i stugan och sov där var jag helt oskyddad. Det innebär att innan jag transformerade energierna gick de direkt in i min kropp. De energier som satt i väggarna förutom ondska var vrede, hat och rädsla. Ondska är en mental energi som är lättare att ta bort. När jag till slut insåg att jag bar på ilska, hat och rädsla i kroppen kunde jag ta bort det. Men det var för sent.

Vrede, hat och rädsla är de känslor som inte är kollektivt accepterade. Många människor bär dessa men förnekar dem och skickar ut dem omkring sig.

Vad energierna gjorde var att gå in i magen och tarmarna och förstöra matspjälkningen och funktionen i magen och tarmarna. Jag har gått med uppsvälld mage hela sommaren. Det är vredens energier som orsakat mest skada. Den är stickig och river i alla mjuka delar i magen och tarmarna. Jag fick också fler problem bl.a. med urinsystemet.

Läkningen av detta går sakta och är jobbig. Jag tycker att det är för jäkligt att jag – genom att andra människor inte kan ta emot sina egna känslor – ska lida en hel sommar.

Så jag jobbar för och önskar att alla människor kan ta emot sig själva och gå igenom förnekade känslor i stället för att lägga dem utanför sig. Världen skulle blir så mycket mer kärleksfull och blommande.

Relaterade inlägg