När energierna saboterar

I maj hyrde jag en stuga i skärgården, en liten fin stuga med bedövande utsikt. I stugan fanns inte ugn så jag köpte en liten men den fungerade inte. Skaffade en mikrougn och det tog ett tag för att få igång den. Jag fick en gammal TV av en vän men den fungerade inte på min digitalbox. Då köpte jag en ny digitalbox och jag fick fram första bilden men sedan försvann allt. Jag provade ett antal gånger och det funkade inte mer än första bilden. Jag började fråga mig vad som händer?

Redan när jag flyttade in kände jag att det var något som inte kändes rätt. Men det är lätt att slå bort sådana känslor. Till en början var jag där på helgerna men nu på semestern har jag varit där under längre tider. Jag märkte att jag kände att jag ville åka in till stan igen och det är mycket märkligt eftersom jag verkligen gillar att vara på landet. Jag har hyrt en stuga på landet varje sommar sedan jag flyttade till Stockholm och det är många år sedan.

Samtidigt blev jag tröttare och tröttare, tappade energi, blev deprimerad, var inte mitt vanliga aktiva jag. Efter 4 dagar i stugan ville jag bara hem och när jag kom hem ville jag bara dö.

Till slut måste jag fundera på var som händer. Kom fram till att det faktiskt finns energier i stugan som inte vill ha mig där. Kan det vara så att tidigare sommarhyresgäster på något sätt ”reserverade” stugan med sina energier? Jag vet inte. Men jag vet att något påverkar mig och det är starkt.

Det finns ondska i världen. Det ser vi på våldet, rasismen och annat som pågår i samhället. Den här formen av ondska – jag vill kalla det ondska – finns också men är så subtil att vi vanligtvis inte märker av den.

Relaterade inlägg

En tanke på “När energierna saboterar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *